यो पृष्ठ अनुवाद हो। अङ्ग्रेजी संस्करणसँग कुनै कुरा फरक परेमा, अङ्ग्रेजी संस्करण नै लागू हुन्छ। अङ्ग्रेजीमा पढ्नुहोस्
आफ्नो Ilayra खाता मेटाउनुहोस्
संस्करण 2026-10-v1 · अन्तिम पटक अद्यावधिक 23 अक्टोबर 2026
तपाईं जुनसुकै बेला आफ्नो Ilayra खाता र त्यसको सबै डेटा मेटाउन सक्नुहुन्छ।
एपमा (सबैभन्दा छिटो)
- Ilayra खोल्नुहोस् र साइन इन गर्नुहोस्।
- तपाईं › मेरो प्रोफाइल › खाता मेटाउनुहोस् मा जानुहोस्।
- एउटा कारण छान्नुहोस्, आफ्नो पासवर्ड हाल्नुहोस् र पुष्टि गर्नुहोस्।
तपाईंको खाता र हाम्रा सर्भरमा त्यससँग जोडिएका सबै कुरा तुरुन्तै मेटाइन्छन्, र तपाईंको फोनमा रहेको तपाईंको डेटाको साँचो नष्ट गरिन्छ, त्यसैले त्यो फेरि प्राप्त गर्न सकिँदैन। तपाईं पहिले आफ्नो डेटाको एउटा प्रति डाउनलोड गर्न सक्नुहुन्छ (प्राइभेसी सेन्टर › मेरो डेटा डाउनलोड गर्नुहोस्)।
एपबिना
तपाईंसँग अब एप छैन वा साइन इन गर्न सक्नुहुन्न भने, आफ्नो खातामा दर्ता गरिएको इमेल ठेगानाबाट "Delete my account" (मेरो खाता मेटाउनुहोस्) विषय राखेर [email protected] मा इमेल गर्नुहोस्। हामी त्यो तपाईं नै हो भनी पुष्टि गर्नेछौं, 7 दिनभित्र खाता मेटाउनेछौं, र इमेलबाट पुष्टि गर्नेछौं।
के राखिन्छ
तपाईंलाई चिनाउने कुनै कुरा राखिँदैन। तपाईं किन छोड्दै हुनुहुन्छ भनेर बताउनुभयो भने, हामी त्यो कारण मात्र, तपाईंसँग कुनै सम्बन्ध नजोडी, एक वर्षसम्म राख्छौं। सामग्रीरहित गतिविधि लगहरू (जस्तै, मितिसहित "खाता मेटाइयो") कानुनले माग गरेअनुसार एक वर्षसम्म राखिन्छन्, जुन एउटा अनियमित (random) कोडसँग मात्र जोडिएका हुन्छन्।
सदस्यता (सब्सक्रिप्सन)
आफ्नो खाता मेटाउँदा App Store वा Google Play को सदस्यता रद्द हुँदैन। त्यसलाई आफ्नो App Store वा Google Play सदस्यता सेटिङमा गएर रद्द गर्नुहोस्।