Ilayra
ଓଡ଼ିଆ

ଏହି ପୃଷ୍ଠାଟି ଏକ ଅନୁବାଦ। ଯଦି କୌଣସି କଥା ଇଂରାଜୀ ସଂସ୍କରଣଠାରୁ ଭିନ୍ନ ହୁଏ, ତେବେ ଇଂରାଜୀ ସଂସ୍କରଣ ପ୍ରଯୁଜ୍ୟ ହେବ। ଇଂରାଜୀରେ ପଢ଼ନ୍ତୁ

ଆପଣଙ୍କ Ilayra ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ

ସଂସ୍କରଣ 2026-10-v1 · ଶେଷ ଅଦ୍ୟତନ 23 ଅକ୍ଟୋବର 2026

ଆପଣ ଯେକୌଣସି ସମୟରେ ଆପଣଙ୍କ Ilayra ଆକାଉଣ୍ଟ ଓ ଏହାର ସମସ୍ତ ତଥ୍ୟ ଡିଲିଟ୍ କରିପାରିବେ।

ଆପ୍‌ରେ (ସବୁଠାରୁ ଶୀଘ୍ର)

ଆମ ସର୍ଭରରେ ଥିବା ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଓ ଏହା ସହ ଯୋଡ଼ା ସବୁକିଛି ତୁରନ୍ତ ଡିଲିଟ୍ ହୋଇଯାଏ, ଏବଂ ଆପଣଙ୍କ ଫୋନରେ ଥିବା ଆପଣଙ୍କ ତଥ୍ୟର ଚାବି (key) ନଷ୍ଟ କରାଯାଏ, ତେଣୁ ତାହା ଆଉ ଫେରାଇ ଆଣି ହେବ ନାହିଁ। ଆପଣ ପ୍ରଥମେ ଆପଣଙ୍କ ତଥ୍ୟର ଏକ କପି ଡାଉନଲୋଡ୍ କରିପାରିବେ (ପ୍ରାଇଭେସି ସେଣ୍ଟର › ମୋ ତଥ୍ୟ ଡାଉନଲୋଡ୍ କରନ୍ତୁ)।

ଆପ୍ ବିନା

ଯଦି ଆପଣଙ୍କ ପାଖରେ ଆଉ ଆପ୍ ନାହିଁ କିମ୍ବା ଆପଣ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରିପାରୁ ନାହାନ୍ତି, ତେବେ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟରେ ପଞ୍ଜୀକୃତ ଇମେଲ୍ ଠିକଣାରୁ "Delete my account" (ମୋ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ) ବିଷୟ ସହ [email protected] କୁ ଇମେଲ୍ କରନ୍ତୁ। ଏହା ଆପଣ ହିଁ ବୋଲି ଆମେ ନିଶ୍ଚିତ କରିବୁ ଏବଂ 7 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରିବୁ, ଏବଂ ଇମେଲ୍ ଦ୍ୱାରା ନିଶ୍ଚିତ ସୂଚନା ଦେବୁ।

କ'ଣ ରଖାଯାଏ

ଆପଣଙ୍କୁ ଚିହ୍ନଟ କରୁଥିବା କିଛି ନୁହେଁ। ଆପଣ କାହିଁକି ଛାଡ଼ୁଛନ୍ତି ବୋଲି ଯଦି ଆମକୁ କୁହନ୍ତି, ତେବେ ଆମେ କେବଳ ସେହି କାରଣଟି, ଆପଣଙ୍କ ସହ କୌଣସି ସମ୍ପର୍କ ବିନା, ଏକ ବର୍ଷ ପାଇଁ ରଖୁ। ବିଷୟବସ୍ତୁ-ମୁକ୍ତ କାର୍ଯ୍ୟକଳାପ ଲଗ୍ (ଯେପରି, ତାରିଖ ସହ "ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ ହେଲା") ଆଇନ ଅନୁଯାୟୀ ଏକ ବର୍ଷ ପାଇଁ ରଖାଯାଏ, କେବଳ ଏକ ଅନିୟମିତ (ରାଣ୍ଡମ୍) କୋଡ୍ ସହ ଯୋଡ଼ା।

ସବସ୍କ୍ରିପସନ୍

ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କଲେ App Store କିମ୍ବା Google Play ସବସ୍କ୍ରିପସନ୍ ବାତିଲ୍ ହୁଏ ନାହିଁ। ଆପଣଙ୍କ App Store କିମ୍ବା Google Play ସବସ୍କ୍ରିପସନ୍ ସେଟିଂସ୍‌ରେ ଏହାକୁ ବାତିଲ୍ କରନ୍ତୁ।