এই পৃষ্ঠাটো এটা অনুবাদ। ইংৰাজী সংস্কৰণৰ সৈতে কিবা পাৰ্থক্য থাকিলে ইংৰাজী সংস্কৰণটোহে প্ৰযোজ্য হ'ব। ইংৰাজীত পঢ়ক
আপোনাৰ Ilayra একাউণ্ট বিলোপ কৰক
সংস্কৰণ 2026-10-v1 · শেষবাৰ আপডেট কৰা হৈছে 23 অক্টোবৰ 2026
আপুনি যিকোনো সময়তে আপোনাৰ Ilayra একাউণ্ট আৰু ইয়াৰ সকলো তথ্য বিলোপ কৰিব পাৰে।
এপত (আটাইতকৈ খৰকৈ)
- Ilayra খোলক আৰু ছাইন ইন কৰক।
- আপুনি › মোৰ প্ৰ'ফাইল › একাউণ্ট বিলোপ কৰক-লৈ যাওক।
- এটা কাৰণ বাছি লওক, আপোনাৰ পাছৱৰ্ড দিয়ক আৰু নিশ্চিত কৰক।
আমাৰ ছাৰ্ভাৰত থকা আপোনাৰ একাউণ্ট আৰু ইয়াৰ সৈতে জড়িত সকলো তথ্য লগে লগে বিলোপ কৰা হয়, আৰু আপোনাৰ ফোনত থকা আপোনাৰ তথ্যৰ চাবি ধ্বংস কৰা হয়, সেয়েহে সেই তথ্য আৰু ঘূৰাই পাব নোৱাৰি। আপুনি প্ৰথমে আপোনাৰ তথ্যৰ এটা কপি ডাউনলোড কৰি ল'ব পাৰে (প্ৰাইভেচী চেণ্টাৰ › মোৰ তথ্য ডাউনলোড কৰক)।
এপ নোহোৱাকৈ
যদি আপোনাৰ ওচৰত এপটো আৰু নাই বা আপুনি ছাইন ইন কৰিব নোৱাৰে, তেন্তে আপোনাৰ একাউণ্টত পঞ্জীয়ন কৰা ইমেইল ঠিকনাৰ পৰা "Delete my account" (মোৰ একাউণ্ট বিলোপ কৰক) বিষয় লিখি [email protected]-লৈ ইমেইল কৰক। আমি এয়া আপুনিয়েই বুলি নিশ্চিত কৰিম আৰু 7 দিনৰ ভিতৰত একাউণ্টটো বিলোপ কৰিম, আৰু ইমেইলৰ জৰিয়তে নিশ্চিত কৰিম।
কি ৰখা হয়
আপোনাক চিনাক্ত কৰিব পৰা একোৱেই নহয়। আপুনি কিয় এৰি গৈছে সেয়া যদি আমাক কয়, তেন্তে আমি কেৱল সেই কাৰণটোহে, আপোনাৰ সৈতে কোনো সংযোগ নোহোৱাকৈ, এবছৰৰ বাবে ৰাখোঁ। বিষয়বস্তুবিহীন কাৰ্যকলাপৰ লগ (উদাহৰণস্বৰূপে, তাৰিখৰ সৈতে "account deleted" — একাউণ্ট বিলোপ কৰা হ'ল) আইনৰ প্ৰয়োজন অনুসৰি এবছৰৰ বাবে ৰখা হয়, কেৱল এটা যাদৃচ্ছিক (random) ক'ডৰ সৈতে জড়িত কৰি।
ছাবস্ক্ৰিপশ্বন
আপোনাৰ একাউণ্ট বিলোপ কৰিলে App Store বা Google Play ছাবস্ক্ৰিপশ্বন বাতিল নহয়। আপোনাৰ App Store বা Google Play-ৰ ছাবস্ক্ৰিপশ্বন ছেটিংছত গৈ সেইটো বাতিল কৰক।